Mökki- ja kotitalouspalvelut Jalkanen tarjoaa avustus- ja siivouspalvelut Mikkelissä

Tilaa avustava käsipari
Mökki- ja kotitalouspalvelu Jalkanen Mikkeli

Kotiapu on erinomainen ratkaisu silloin, kun et itse ehdi huolehtia aivan kaikista niistä askareista, jotka arkeesi kuuluvat. Tarvitsitpa sitten apua siivoukseen tai muihin kodinhoitotehtäviin, voit luottaa ammattitaitoomme ja ystävälliseen palveluun.

Huolehdimme askareista sisällä ja ulkona – meiltä löytyy myös hygieniapassi

Kotitalouspalveluihimme lukeutuvat pienet kodin askareet, muun muassa vaatehuollot ja muut arjen perustoimet. Hoidamme kodin siistimisen aina viimeisen päälle, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa töille puhtaan lopputuloksen. Saat kauttamme myös tarjoiluapua kodin juhliin, kuten syntymäpäiville, tupaantuliaisiin ja muihin merkkipäiviin samasta numerosta. Tarjoilualan työntekijöiltämme löytyy hygieniapassi.

Tilaa apua arki- ja juhlahetkiin!

Henkilökohtainen avustaja on apunasi

Henkilökohtaisten avustuspalveluiden ansiosta käynnit kaupassa, virastoissa ja apteekissa onnistuvat nyt helposti. Kun sinulla on mukana matkassa ammattitaitoinen ja luotettava saattaja, voit olla varma, että asiat tulevat hoidetuksi nopeasti ja ongelmitta. Halutessasi voimme hoitaa kaupassa käynnit kokonaan puolestasi. 

Tiedämme, että kesämökilläkin on tasaisin väliajoin tarvetta apurille. Mökkitalkkaripalvelumme ansiosta voimme huolehtia esimerkiksi mökkisi nurmikon ylläpidosta tai muista askareista silloinkin, kun et ole itse paikalla.

Siivouspalvelulla saat paikat puhtaiksi

Kotisiivoukset hoidamme aina tehokkaasti omia välineitä ja puhdistusaineita käyttäen. Takaamme sinulle puhtaan kodin ja mökin. Poistumme työmaalta tyytyväisinä vasta kun sinäkin olet tyytyväinen. Pitkäaikaiset työhömme tyytyväiset asiakkaamme tietävät omistautumisestamme ja siivoustyömme hyvästä laadusta. He toimivat myös parhaimpana mahdollisena mainoksena yrityksellemme. Tarjoamme myös seudun pienyrityksille laadukkaat yrityssiivoukset, joiden ansiosta työpaikkanne pysyy raikkaana ja siistinä vuoden jokaisena työpäivänä. Tutustu hinnastoomme alapuolella!

Kotipalvelu ja siivous: 30 €/h sis. alv 24 % + matkakorvaukset

Yrityssiivoukset: 25 €/h + alv 24 % / tarjous
Mökkitalkkarityöt teemme sopimuksen mukaan. 

HUOM! Kotipalvelun tukipalvelut ovat nyt saatavilla myös ilman arvonlisäveroa Mikkelin ja Kangasniemen alueella.