Kotiapua ja muita palveluita Mikkelissä

Kotiapu on erinomainen ratkaisu silloin kun et itse ehdi, pysty tai jaksa huolehtia aivan kaikista niistä askareista, jotka arkeen normaalisti kuuluvat. Tarvitsitpa sitten apua siivoukseen tai muihin kodinhoito tehtäviin, voit luottaa meidän ammattitaitoomme.

Siivouspalvelulla paikat puhtaaksi

Kotisiivoukset hoidetaan aina tehokkaasti omia välineitä ja puhdistusaineita käyttäen, joilla takaamme puhtaan jäljen  - ja vasta kun asiakas on tyytyväinen, mekin olemme tyytyväisiä. Tarjoamme seudun pienyrityksille laadukkaat yrityssiivoukset, joiden ansiosta työpaikkanne pysyy raikkaana ja siistinä.

Kotipalvelu ja siivous:   30 €/h  sis. alv 24%   + matkakorvaukset 

Yrityssiivoukset:            25 €/h + alv 24% / tarjous

Mökkitalkkarityöt sopimuksen mukaan.

Kotipalvelun tukipalvelut myös ilman arvonlisäveroa Mikkelin alueella.

Huolehdimme askareista sisällä ja ulkona - Meiltä löytyy hygieniapassi

Kotitalouspalveluihimme lukeutuvat pienet kodin askareet, muun muassa vaatehuollot ja muut arjen perustoimet. Tarjoiluapu kodin juhliissa, kuten syntymäpäivät, tuparit...

Henkilökohtainen avustaja apunasi

Henkilökohtaisen avustuksen ansiosta reissut kauppaan, virastoihin ja apteekkiin onnistuvat helpommin. Kun sinulla on mukana matkassa ammattitaitoinen ja luotettava saattaja, voit olla varma siitä että asiat tulevat hoidetuksi. Halutessasi voimme hoitaa kaupassa käynnit kokonaan puolestasi.

Mökkitalkkari huolehtii nurmikostasi kesäisin

Luota ammattilaisen osaamiseen

Älä jää yksin – ammattitaitoisen ja osaavan kotiavun ansiosta kodin askareet hoituvat erinomaisesti. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro, miten voisimme palvella juuri sinua.